Info og kjøpshjelp: 22 68 00 01
0,00 NOK
Tyrkisk dampbad - Velvære på badet

Hvis du vurderer å gjøre om på badet ditt eller pusse opp til et nytt bad, er det et hav av muligheter. Funksjoner som er mer luksuriøse og økonomisk, er stadig mer innen rekkevidde hos oss nordmenn. Hos Villanytt kan du unne deg våre fantastiske og elegante boblebadekar med massasje og dampbad. Gjør badet ditt til ”familiens eget helse- og velværesenter”.

Villanytt tilbyr ulike typer for badekar med massasje og dampbad. Har du ikke plass til et stort badekar, fortvil ikke, hos oss får du flere meget elegante massasjedusjer med dampbad.

Hvorfor investere i dampbad?

  • Varmen har en positiv effekt på muskel tetthet
  • Det fungerer appetittvekkende
  • Hjelper til med å lindre milde depresjoner
  • Forhindrer forkjølelse
  • Huden blir renset dypt inn i porene og føles mykere

Dette er balsam for kropp og sjel. Villanytt har derfor varer som kan komme i alle slags former og størrelser, med ett eller flere seter som er fullt integrert. Hvilket behov du ønsker en dampdusj eller et dampbad skal gjøre, kan du selv tilpasse etter ditt behov.

 Alle varer kjøpes direkte fra fabrikkene uten fordyrende mellomledd. Vi kan derfor tilby deg som forbruker de aller beste priser, og en trygg og sikker handel. Vi sender over hele landet.  Dersom du har spørsmål eller noe annet vi kan hjelpe til med, så er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.

Telefon: 22 68 00 01 eller E-mail: service@villanytt.no