Info og kjøpshjelp: 22 68 00 01
0,00 NOK
Spisebestikk

Vi startet i 2001 i Vennesla utenfor Kristiansand, og i 2003 overtok vi det veletablerte postordreselskapet Norsk Idekjøp, som har vært en av Norges ledende i mer enn 25 år. Spesialitet har vært varer til hus og hjem som baderomsartikkler, verktøy, grytesett og bestikk.

Spisebestikk gjør middager vakrere. Her på hjemmesiden til Villanytt.no finner du spisebestikk i alle varianter med mange fine former og design. Vi tilbyr Klassiske, moderne, med detaljerte mønster i elegant design. Vi har spisebestikk for alle smaker.

Hos Villanytt kan du kjøpe flere eksklusivt spisebestikk som blant annet har 24 karat gulldekor, eller hvis du ønsker det fint, men enkelt, har vi også spisebestikk uten gulldekor. Spisebestikkene kommer i 36 deler til 6 personer av kniv/gaffel/skje/teskje/kakegaffel/mokkaskje. Når du handler våre spisebestikk  hos Villanytt, følger det med kvalitetssertifikat og vi har 10 års garanti. Alt bestikk leveres i flott sammenleggbart stoffetui for oppbevaring.

Alle varer kjøpes direkte fra fabrikkene uten fordyrende mellomledd. Vi kan derfor tilby deg som forbruker de aller beste priser, og en trygg og sikker handel. Vi sender over hele landet. Pris varierer.

Dersom du har spørsmål eller noe annet vi kan hjelpe til med, så er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.

Telefon: 22 68 00 01 eller E-mail: service@villanytt.no