Info og kjøpshjelp: 22 68 00 01
0,00 NOK
Massasjedusj

Morgenperson eller ei, en god dusj gir en frisk og god start på dagen.

Vi tilbyr et brett sortiment av massasjedusj i ulike former og størrelser, slik at du som kunde skal ha mulighet til å velge den massasjedusjen som passer for akkurat ditt baderom.

Du kan få våre massasjedusjer med blant annet fotmassasje, speil, nedfellbart sete, såpedispenser, høyttaler og varme herdet farget glass m.m. Eller en litt mer elegant og eksklusivt massasjedusj som har 6 stk. dyser for akupunktur massasje av tropisk regn/hånd dusj, samt en takvifte m.m. Hvorfor dra på spa når du kan gjøre om badet ditt til ”familiens eget helse- og velværesenter”.

Fordeler med en massasjedusj:

  • Steam dusj kan bidra til å lindre hodepine eller nervøs spenning.
  • Mange spa tilbyr både et dampbad og et kaldt stupebasseng som en del av en behandlingspakke, som er designet for å øke sirkulasjonen og lindre smerte. Hvorfor dra på spa når du kan få det hjemme?
  • Bidrar til å forhindre forkjølelse

Alle varer kjøpes direkte fra fabrikkene uten fordyrende mellomledd. Vi kan derfor tilby deg som forbruker de aller beste priser, og en trygg og sikker handel. Vi sender over hele landet.  Dersom du har spørsmål eller noe annet vi kan hjelpe til med, så er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.

Telefon: 22 68 00 01 eller E-mail: service@villanytt.no