Info og kjøpshjelp: 22 68 00 01
0,00 NOK
Luksusbad

Skap ditt eget luksusbad Finn alt du trenger for å realisere drømmen om et luksusbad hos Villanytt. Etter en lang arbeidsdag drømmer man om å slappe av i hjemmet sitt. Hva kan være bedre enn en lengre stund i et stort, bekvemt badekar? Etter et slikt bad kan man føle seg mye bedre og gjenvinne masse energi. 

Vi har et hav av muligheter for at du kan oppgradere baderommet ditt til et luksusbad. Hva med et badekar med massasje og dampbad? Eller et luksuriøs boblebadekar med innebygd massasje? Eller kanskje du ikke har plass til et stort badekar, men må ha dusj. Fortvil ikke, hos Villanytt får du flere meget elegante massasjedusjer med dampbad også.

Kunne badet ditt trengt nye baderomsmøbler? Vi har et brett sortiment av baderomsmøbler i forskjellige varianter og farger som gjør badet ditt luksuriøs. Sjekk ut våre baderomsmøbler i vår nettbutikk og vi vil garantere at du finner noe du kunne tenke deg. Alle varer kjøpes direkte fra fabrikkene uten fordyrende mellomledd. Vi kan derfor tilby deg som forbruker de aller beste prisene, og en trygg og sikker handel. Vi sender over hele landet ved behov.

Besøk oss gjerne for å finne litt inspirasjon og veiledning til hvordan du kan oppgradere badet ditt. Dersom du har spørsmål eller noe annet vi kan hjelpe til med, så er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Telefon: 22 68 00 01 eller E-mail: service@villanytt.no