Info og kjøpshjelp: 22 68 00 01
0,00 NOK
Grytesett

Hos Villanytt finner du grytesett, kasserollesett og ceramic wok panne i forskjellige deler.  Kasseroller og gryter er gjerne noe man ønsker i flere størrelser og modeller. I ett sett får man gryter som kompletterer hverandre og derfor er det ekstra viktig å kjøpe alt i et sett. Settene er laget slik at man enkelt kan stable de sammen, samt at det blir enkelt å oppbevares i skap.

Hos oss får du et komplett grytesett i 9 deler med stekepanne. De stilrene grytene i burgunderrød og sølvgrå, går på alle komfyrer, samt induksjon. Alle grytene har tykk bunn + titan belegg, som er en ny tysk teknologi som gjør at maten ikke brenner seg eller setter seg fast i bunnen når du lager mat.

Vi leverer nå større gryter: 5l, 3,3l, 2,5l og 1,5l.

Hvorfor velge vårt grytesett?

Våre grytesett har kortere koketid, håndtakene blir ikke varme, vi garanterer oppvaskmaskin, samt at vi tilbyr 5 års garanti. Alle våre varer kjøpes direkte fra fabrikkene uten fordyrende mellomledd. Vi kan derfor tilby deg som forbruker de aller beste priser, og en trygg og sikker handel. Vi sender over hele landet. Pris varierer.

Dersom du har spørsmål eller noe annet vi kan hjelpe til med, så er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.

Telefon: 22 68 00 01 eller E-mail: service@villanytt.no