Info og kjøpshjelp: 22 68 00 01
0,00 NOK
Frittstående badekar

Det finnes mange ulike design og varianter av frittstående badekar. Blant annet ovale badekar med myke linjer og høy rygg i moderne stil, eller et elegant og stilrent badekar som virkelig skiller seg ut med sin innovative design. Hva med et klassisk badekar med løveføtter? Enkelte frittstående badekar har nærmest usynlige føtter, dette gjelder spesielt dype badekar.

Frittstående badekar finnes i et vell av ulike utførelser og design, og du kan velge mellom en rekke varianter i en mengde prisklasser hos Villanytt.no. Når det gjelder badekar, kan du få de enkleste utgavene som gir badet et flott preg til en rimelig penge, eller du kan spandere en større sum for å få et skikkelig badekar i baderommet, eventuelt med en mengde funksjoner.

Badekaret er laget for å bli brukt, og derfor er det viktig at du på forhånd tenker gjennom hvilken type badekar du ønsker deg. Her på nettsidene våres kan du finne masse inspirasjon i akkurat denne kategorien, og du kan være sikker på at du ved bestilling vil få et badekar av høy kvalitet. Ta en titt i vår nettbutikk og finn ditt unike badekar.

Alle varer kjøpes direkte fra fabrikkene uten fordyrende mellomledd. Vi kan derfor tilby deg som forbruker de aller beste priser, og en trygg og sikker handel. Vi sender over hele landet. Pris varierer.

Dersom du har spørsmål eller trenger råd før du kjøper, kan du gjerne ta kontakt med oss på:  Telefon: 22 68 00 01 eller sende oss en E-mail: service@villanytt.no