Info og kjøpshjelp: 22 68 00 01
0,00 NOK
Dusjkabinett med steam

Hva er en steam dusj, lurer mange på. Kort sagt, er det et forseglet rom utstyrt med dampfunksjon. Hos Villanytt kan du få et lekkert dusjkabinett med steam. Steamdusj kombinerer flott design, har god kvalitet med unike funksjoner. Hvorfor dra på spa og bruke masse penger når du kan gjøre om badet ditt til ”familiens eget helse- og velværesenter”.

Baderommene utvikler seg stadig mer over det siste tiåret, da man kan få luksusvarer lett tilgjengelig til rimelige priser. Steamdusj er nå blitt en dagligdags bruk i våre hjem. Denne vidunder dusjen fungerer utmerket for terapeutisk og helsemessige fordeler for kroppen vår, eller hvis man bare ønsker å skjemme den bort. Kombinasjonen av varme og massasje bidrar til å lindre stress og slitne muskler, samtidig som den renser kropp og hud.

Hele konseptet med steamdusj er å skape en avslappende atmosfære som bidrar til å berolige kropp og sjel. Å investere et dusjkabinett med steam bidrar ikke bare til terapeutiske fordeler for kroppen vår, men den tilbyr også et nyskapende design som forvandler interiøret vårt på badet. Ta en titt i vår nettbutikk for å sjekke ut vårt brede utvalg av dusjkabinett med steam.

Alle varer kjøpes direkte fra fabrikkene uten fordyrende mellomledd. Vi kan derfor tilby deg som forbruker de aller beste priser, og en trygg og sikker handel. Vi sender over hele landet. Pris varierer.

Dersom du har spørsmål eller noe annet vi kan hjelpe til med, så er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.

Telefon: 22 68 00 01 eller E-mail: service@villanytt.no