Info og kjøpshjelp: 22 68 00 01
0,00 NOK
Dusjkabinett med lav høyde

Dusjkabinettet er den mest tradisjonelle dusjløsningen som finnes.  Du dusjer omsluttet av vegger og dører i et kar som minimerer risikoen for lekkasje. Dette er den ultimate løsningen for bad med dårlig gulv. Dusjkabinetter kan vi levere i mange ulike størrelser og utførelser. Når man skal velge et kabinett er det viktig å ta med i beregningen at plassen du trenger, alltid er noe mer enn selve målene på kabinettet.

Hos Villanytt vil du kunne få dusjkabinett i ulike varianter, som for eksempel dusjkabinett med lav høyde. Du vil finne alt du trenger for å skreddersy ditt baderom. Av dusjkabinetter kan du få alt fra de enklere variantene hvor du selv velger høyde og form, alt etter hva man selv liker og størrelse på lommeboken. I vår nettbutikk kan du finne det dusjkabinettet som passer best for deg og ditt bad.

Er du usikker på hvilket dusjkabinett du skal velge?  Vår kundeservice hjelper deg med å finne det dusjkabinettet som skulle passe best for badet ditt. Ta kontakt i dag for en hyggelig og uforpliktet prat.

Alle varer kjøpes direkte fra fabrikkene uten fordyrende mellomledd. Vi kan derfor tilby deg som forbruker de aller beste priser, og en trygg og sikker handel. Vi sender over hele landet. Pris varierer.

Dersom du har spørsmål eller noe annet vi kan hjelpe til med, så er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.

Telefon: 22 68 00 01 eller E-mail: service@villanytt.no