Info og kjøpshjelp: 22 68 00 01
0,00 NOK
Dusjhjørne - Spar plass på badet!

Et dusjhjørne er et praktisk innslag for deg som ønsker å utnytte plassen på baderommet til det fulle. Dusjdører er ofte enklere å holde rent enn dusjkabinett, men med en løsning der man dusjer på gulv er det viktig å være sikker på at kvaliteten på våtromsikringen er helt på topp.

Å ha dusjen i et hjørne er en smart måte å frigjøre plass og optimere dusjen – ikke minst fordi to av veggene allerede er på plass. Hvis du har et lite dusjrom, vil du få frigjort gulvplass ved å velge en modell som har dører som kan svinges inn og ut. Det gjør det enklere å gå ut og inn av dusjen, samtidig som den tar minimalt med plass hvis dørene svinges inn når dusjen ikke er i bruk.

Velger du et dusjhjørne med klart glass, får du en følelse av et rom i rommet.

Ta en titt i vår nettbutikk og se alle våre dusjhjørner. Alle varer kjøpes direkte fra fabrikkene uten fordyrende mellomledd. Vi kan derfor tilby deg som forbruker de aller beste priser, og en trygg og sikker handel. 

Våre dusjhjørner med dører levers komplett med krom profiler og 2 rette dørblad med magnetlukking. Dette vil gjøre at vannet holder seg der det skal være og ikke utover hele baderoms gulvet. Skulle du være i tvil på hva du skal velge? så er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss for råd og tips.

Telefon: 22 68 00 01 eller E-mail: service@villanytt.no