Info og kjøpshjelp: 22 68 00 01
0,00 NOK
Billig dusjkabinett

Dusjkabinett er løsningen for deg som trenger den absolutt beste beskyttelsen mot lekkasjer og fukt. Med et korrekt montert kabinett kan du være helt sikker på at alt vann renner ut i sluket. Alle våre dusjkabinett er av høyest kvalitet.

Enten du trenger en enkel dusj med dusjkabinett eller bare et billig dusjkabinett, vil vi hjelpe deg så godt vi kan med gode løsninger.

Den store fordelen med dusjkabinetter er at karet fanger opp det rennende vannet, noe som er viktig i bad hvor gulvet ikke er bra nok. Det bidrar slik at det minsker risikoen for fuktproblemer, selv om kabinettet monteres midt i badet. Dusjkabinetter krever litt ekstra tålmodighet ved rengjøring fordi du blant annet må flytte på kabinettet for å få bort støv og skitt under karet eller bak veggene. Det er viktig å tenke på å velge et dusjkabinett som ikke har så mange detaljer, fordi det kan være vanskelig å vedlikeholde og rengjøre det. 

Villanytt tilbyr stilrent dusjkabinetter i ulike størrelser og fasonger i alle prisklasser. Vi hjelper deg gjerne med å finne det beste dusjkabinettet som passer best for deg.

Alle varer kjøpes direkte fra fabrikkene uten fordyrende mellomledd. Vi kan derfor tilby deg som forbruker de aller beste priser, og en trygg og sikker handel. Vi sender over hele landet. Pris varierer.

Dersom du har spørsmål eller noe annet vi kan hjelpe til med, så er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.

Telefon: 22 68 00 01 eller E-mail: service@villanytt.no