Info og kjøpshjelp: 22 68 00 01
0,00 NOK
Billig baderomsinnredning

Baderommet har blitt et viktig og prioritert rom i huset. Vi legger gjerne penger i oppussing eller bygging av bad, og drømmen er et velværerom hvor vi kan slappe av og trekke oss tilbake fra en hektisk hverdag.

Utover det rent praktiske er baderommet også et lite pusterom – et sted å være for seg selv. Mer enn noe annet, skal det da føles godt å oppholde seg der. Velvære, så vel som funksjon, er et populært stikkord når vi velger vasker og kraner og alt som hører med til baderomsinnredningen. I våre nettbutikker finner du alt du trenger for å oppnå begge deler. Villanytt har baderomsinnredning både for deg som ønsker god kvalitet til en rimelig pris, og for deg som gjerne legger litt ekstra i design og komfort.

Vi har et brett sortiment av baderomsmøbler i forskjellige varianter og farger som gjør badet ditt luksuriøs. Sjekk ut våre baderomsmøbler i vår nettbutikk og vi vil garantere at du finner noe du kunne tenke deg til en rimelig penge. Alle varer kjøpes direkte fra fabrikkene uten fordyrende mellomledd. Vi kan derfor tilby deg som forbruker de aller beste prisene, og en trygg og sikker handel. Vi sender over hele landet ved behov.  Dersom du har spørsmål eller noe annet vi kan hjelpe til med, så er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.

Telefon: 22 68 00 01 eller E-mail: service@villanytt.no