Info og kjøpshjelp: 22 68 00 01
0,00 NOK
Billig badekar

Nå skal badene være oppholdsrom med plass til både treningsutstyr og godstoler. Her skal vi skjemme oss bort, og aller helst integrere en god dose tekniske dingser. Både dusjer og badekar skal helst være så store at det er plass til to. Hos Villanytt finner du alt du trenger for å oppgradere baderommet ditt.

Vi tilbyr rimelige kvalitetsbadekar!
Badekaret er laget for å bli brukt, og derfor er det viktig at du på forhånd tenker gjennom hvilken type badekar du ønsker deg. Her på sidene våre kan du finne masse inspirasjon i akkurat denne kategorien, og du kan være sikker på at du ved bestilling vil få et badekar av høy kvalitet. Ta en titt i vår nettbutikk og finn ditt unike badekar. Besøk oss gjerne for å finne litt inspirasjon og veiledning til hvordan du kan oppgradere til et rimelig badekar.

Alle varer kjøpes direkte fra fabrikkene uten fordyrende mellomledd. Vi kan derfor tilby deg som forbruker de aller beste priser, og en trygg og sikker handel. Vi sender over hele landet. Pris varierer. Dersom du har spørsmål eller noe annet vi kan hjelpe til med, så er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.

Telefon: 22 68 00 01 eller E-mail: service@villanytt.no