Info og kjøpshjelp: 22 68 00 01
0,00 NOK
Baderomsmøbler

Hos oss i Villanytt finner du et stort og lekkert utvalg av baderomsmøbler. Når vi leverer det ypperste innen dusjkabinett og badekar mener vi også at vi bør tilby baderomsmøbler i samme stil. På den måten skal du som kunde kunne finne det måtte ønske når du skal fornye ditt baderom med nye baderomsløsninger.

I vår nettbutikk finner du produkter som:

Servant

Hoved kabinett

Skap

Underskap

Sideskap

Speilskap

Speil

Vi leverer over hele landet og kan forsikre deg om at du får din bestilling raskere enn du skulle tro. Du skal ikke måtte vente forgjeves for å ta våre baderomsmøbler i bruk.

Opptatt av kvalitet

Vår nettbutikk er ment for deg som vet at du ønsker kvalitet i alle ledd. Vi er ærlige på at vi ikke er rimeligst, men samtidig så er det svært få som dekker vår kvalitet i baderomsmøblene. Vi vet av erfaring at det er smartere å gjøre investeringen hele korrekt når man skal fornye baderommet. Hver eneste feilbegrep man gjør i denne prosessen blir ofte svært kostbart på senere tidspunkt.

Kontakt oss i dag dersom du har spørsmål vedrørende våre baderomsmøbler. Du vil komme i kontakt med en engasjert fagperson som kan hjelpe deg til å gjøre de rette valgene.